AnaSayfa / Genel / Kahve falında ham yeşil zeytin görmek

Kahve falında ham yeşil zeytin görmek

Kahve falında ham yeşil zeytin görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ham yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Kimsenin etkisinde kalmadan, mantığınızdan çok duygularınıza güvenerek kararınızı, içinizden geldiği gibi vermeniz gerekiyor.

Kahve falında ham yeşil zeytin görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında ham zeytin görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine işaret eder.

Kahve falında ham zeytin yemek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ham erik yemek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında ham çilek yemek ahlakından vazgeçmeyeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında ham incir görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ham kayısı görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında ham dut yemek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir