AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeki bebek görmek

Kahve falında zeki bebek görmek

Kahve falında zeki bebek görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kazancın katlanacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeki bebek gördüyseniz:

  • Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor.

Kahve falında zeki bebek görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeki olduğunu görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında zeki müren görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işarettir.

Kahve falında çok zeki olduğunu görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin erkek bebek doğurduğunu görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalet etmektedir.

Kahve falında karnı şiş bebek görmek çok hayırlı haberler alacağına, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yüzlü bebek görmek hayatının düzene gireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bebek arabasını kaybetmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir