AnaSayfa / Genel / Kahve falında müslüman olmak

Kahve falında müslüman olmak

Kahve falında müslüman olmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, tövbe etmeden vefata, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında müslüman olmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Kahve falında müslümanlığa davet etmek mutluluğunun büyüyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hıristiyanı müslüman yapmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında osmanlı mührü görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mübin duasını okumak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müslüman mezarlığı görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında müceddit görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında müslüman olmayan birini öldürmek sevdiklerine kavuşacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında münker ve nekiri görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir