AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirlenip ölmek

Kahve falında zehirlenip ölmek

Kahve falında zehirlenip ölmek çok önemli başarılar elde edileceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirlenip ölmek gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında zehirli örümcek öldürmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, hızlanacağına yorulur.

Kahve falında zehirli böcek öldürmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında zehirlenip ölmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında zehirleyerek öldürmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında zehirli gaz görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli kaplumbağa görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, işlerini yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli ekmek hem yeni yerler göreceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli hayvanlar görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir