AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüp kıyıya çıkmak

Kahve falında yüzüp kıyıya çıkmak

Kahve falında yüzüp kıyıya çıkmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hayattan daha zevk alacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüp kıyıya çıkmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Kahve falında yüzerek kıyıya çıkmak mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerek kıyıya çıkmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzüp kıyıya çıkmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında yüzüp kıyıya çıkmak işlere nazar değeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden kıyıya çıkmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kıyıya çıkmak makamının ve itibarının yükseleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyıda gemi görmek rızkının kesileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında deniz kıyısında oturmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir