AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyıya çıkmak

Kahve falında kıyıya çıkmak

Kahve falında kıyıya çıkmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında kıyıya çıkmak gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Kahve falında denizde yüzüp kıyıya çıkmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işaret eder.

Kahve falında yüzerek kıyıya çıkmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüp kıyıya çıkmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında denizden kıyıya çıkmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzerek kıyıya çıkmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyıya çıkmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kafasının rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyıya vuran balık görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısında dolaşmak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir