AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kıyısında oturmak

Kahve falında deniz kıyısında oturmak

Kahve falında deniz kıyısında oturmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısında oturmak gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında deniz kıyısına oturmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısında oturmak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında göl kıyısında oturmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına inanılır.

Kahve falında deniz kıyısında ağlamak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kıyısında yüzmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısında arsa görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısında koşmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde yüzüp kıyıya çıkmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir