AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık içinde yüzmek

Kahve falında balık içinde yüzmek

Kahve falında balık içinde yüzmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Kahve falında balıkların içinde yüzmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına yorulur.

Kahve falında balıklar içinde yüzmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balıkların içinde yüzdüğünü görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık içinde yüzmek oğlu evli ise boşanacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin içinde balıklarla yüzmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gölün içinde yüzmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında süt içinde yüzmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde suda yüzmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir