AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde iltihap görmek

Kahve falında yüzünde iltihap görmek

Kahve falında yüzünde iltihap görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, günahlarına tövbe edeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde iltihap gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde iltihap görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında iltihaplı göz görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iltihabı sıkmak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret eder.

Kahve falında karnında iltihap görmek parasal durumun düzeltileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında burun iltihabı görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir