AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün soyulduğunu görmek

Kahve falında yüzün soyulduğunu görmek

Kahve falında yüzün soyulduğunu görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüzün soyulduğunu gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Kahve falında yüzün soyulmasını görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünün soyulduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün soyulduğunu görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında yüzün soyulduğunu görmek yetki ve imza sahibi olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüz derisinin soyulduğunu görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün derisi soyulmak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün derisinin soyulduğunu görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, başarılı bir kariyere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yüz soyulmasi görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir