AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık fabrikası görmek

Kahve falında balık fabrikası görmek

Kahve falında balık fabrikası görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, herkesin yardımına koşacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında balık fabrikası gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında balık fabrikası görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında fabrikada çalıştığını görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Kahve falında fabrikada çalışmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında fabrika yangın görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında fabrikada işe başlamak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında fabrika sahibi olmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı fabrikası görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işaret eder.

Kahve falında eski fabrika görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir