AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük satmak

Kahve falında yüzük satmak

Kahve falında yüzük satmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzük satmak gördüyseniz:

  • Bir gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Kahve falında nişan yüzüğünü satmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğünü satmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük satmak sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında evlilik yüzüğünü satmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük satmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük satmak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük satmak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında nişan yüzüğü satmak her nimetin lezzetine varacağına, yanlış bir karar verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir