AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek taş yüzük satmak

Kahve falında tek taş yüzük satmak

Kahve falında tek taş yüzük satmak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok başarılı olunacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük satmak gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Kahve falında tek taş yüzük satmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulur.

Kahve falında tek taşlı yüzük görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş altın yüzük görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük ve alyans takmak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük vermek başına tekin olmayan olayların geleceğine, kul hakkına girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah tek taş yüzük görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir