AnaSayfa / Genel / Kahve falında para aramak

Kahve falında para aramak

Kahve falında para aramak güzel bir döneme girileceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendine döneceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına yorulur.

Kahve falında para aramak gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Kahve falında bozuk para aramak yakında işlerinin aksayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para aramak hem rahat bir hayata kavuşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında satın almak için ev aramak günahkar olacağı işlere gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık aramak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inci kolye aramak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında kot pantolon aramak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında keçi aramak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir