AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü tuvalete düşürmek

Kahve falında yüzüğü tuvalete düşürmek

Kahve falında yüzüğü tuvalete düşürmek işlerin hafifleyeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir.

Kahve falında yüzüğünü tuvalete düşürmek kazancın yetmez olacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete yüzük düşürmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğü tuvalete düşürmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, işlerin çığırından çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğü tuvalete düşürmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette yüzük görmek zaman bulmakta zorlanacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonun tuvalete düştüğünü görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında telefonu tuvalete düşürmek her gün daha fazla dolacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir