AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu tuvalete düşürmek

Kahve falında telefonu tuvalete düşürmek

Kahve falında telefonu tuvalete düşürmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet eder.

Kahve falında telefonu tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek böylece kişinin hafifleyeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonun tuvalete düştüğünü görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonu tuvalete düşürmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete telefon düşürmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kimden akıl soracağına rivayet eder.

Kahve falında telefonunu tuvalete düşürmek rızkının sonsuz olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette telefon görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, dünya malı edineceğine inanılır.

Kahve falında tuvalette telefonla konuşmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir