AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü çalınmak

Kahve falında yüzüğü çalınmak

Kahve falında yüzüğü çalınmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok sağlıklı olunacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü çalınmak gördüyseniz:

  • Duygu durumunuz veya çevrenizdeki kişilerin duygu durumları istikrarsızlık gösterebilir.

Kahve falında yüzüğü çalınmak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğünün çalındığını görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğün çalındığını görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, iş hayatının düzeleceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzüğünün çalındığını görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine inanılır.

Kahve falında uçmaya çalıştığını görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, para sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında işe girip çalıştığını görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çalınan araba görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında böbreğinin çalındığını görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir