AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzme bilmediği halde yüzdüğünü görmek

Kahve falında yüzme bilmediği halde yüzdüğünü görmek

Kahve falında yüzme bilmediği halde yüzdüğünü görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, üzerinde kafa yoracağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, ömür boyu süreceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yüzme bilmediği halde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında yüzme bilmediği halde yüzdüğünü görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek bedeninin de iyileşeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bilmediği halde araba kullanmak rahat yaşayacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalettir.

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplu halde ayakkabı görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu halde yürümek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir