AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen ördek görmek

Kahve falında yüzen ördek görmek

Kahve falında yüzen ördek görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, ruh sağlığının bozulacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, koltuğunun da yükseleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzen ördek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Kahve falında yüzen ördek görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen ördek görmek kimseden korkmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde yüzen ördek görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Kahve falında denizde yüzen ördek görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında havuzda ördek görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, hayattan her istediğini alacağına alamet eder.

Kahve falında yavru ördek sevmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ördek yolmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir