AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen insanlar görmek

Kahve falında yüzen insanlar görmek

Kahve falında yüzen insanlar görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, maddi zararını karşılayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzen insanlar gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında insan yüzlü maymun görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanın yüzünü görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yüzlü insan görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan yüzlü insan görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sorunların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü yanmış insan görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, gelirinin garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında insan yüzlü böcek görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kara yüzlü insan görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir