AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda uçuk görmek

Kahve falında ağızda uçuk görmek

Kahve falında ağızda uçuk görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ağızda uçuk gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ağızda uçuk görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde uçuk görmek daha fazla rızık elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak uçuğu görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçuk ev görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında uçuk çıktığını görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında uçuk mavi renk görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçuk pembe görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında dudakta uçuk görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir