AnaSayfa / Genel / Kahve falında benekli civciv görmek

Kahve falında benekli civciv görmek

Kahve falında benekli civciv görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sırların ortaya çıkmasına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, şaşkın olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında benekli civciv gördüyseniz:

  • Hareketleriniz, zarifliğiniz veya hırsınız diğerlerinin size katılmak istemesine neden olabilir.

Kahve falında benekli civciv görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında benekli sarı yılan görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, durumun değişmesine inanılır.

Kahve falında benekli kelebek görmek parasının her zaman bereketli olacağına, büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah sarı benekli yılan görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında benekli güvercin görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı benek görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, bilincin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta siyah benekler görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah benekli yılan görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir