AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün soyulmasını görmek

Kahve falında yüzünün soyulmasını görmek

Kahve falında yüzünün soyulmasını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün soyulmasını gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Kahve falında yüzün soyulduğunu görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, şifa ve ilaç bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü soyulmak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzün soyulmasını görmek güzel günlerinin geride kalacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi yüzünün soyulduğunu görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz derisinin soyulduğunu görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün soyulmasını görmek takdir edileceği işler yapacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün soyulduğunu görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünün derisinin soyulduğunu görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir