AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyerek uzun yola gitmek

Kahve falında yürüyerek uzun yola gitmek

Kahve falında yürüyerek uzun yola gitmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, elini haramdan uzak tutacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yürüyerek uzun yola gitmek gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Kahve falında uzun bir yola gitmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, makamından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun yola gitmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla uzun yola gitmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun yol gitmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletle uzun yola gitmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle uzun yola gitmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle uzun yola gitmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yürüyerek uzun yola gitmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir