AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir yola gitmek

Kahve falında uzun bir yola gitmek

Kahve falında uzun bir yola gitmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalettir.

Kahve falında uzun bir yola gitmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında biriyle uzun yola gitmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun yol gitmek amaçlardan sapmaya, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yürüyerek uzun yola gitmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüsle uzun yola gitmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun bir yola gitmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun yola yürüyerek gitmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında arabayla uzun yola gitmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, asla dert yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında uzun yola gitmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir