AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapanla avlanmak

Kahve falında sapanla avlanmak

Kahve falında sapanla avlanmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sapanla avlanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yenilik yapmak veya yeni stratejiler belirlemek isterken daha önce denediğiniz yol ya da araçları kullanmamanızda fayda var.

Kahve falında sapanla avlanmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçma sapan şeyler görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sapan görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında balık avlandığını görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında silahla avlanmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde avlanmak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece avlanmak zorlukların artacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık avlanmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir