AnaSayfa / Genel / Kahve falında yurtdışından gelmek

Kahve falında yurtdışından gelmek

Kahve falında yurtdışından gelmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yurtdışından gelmek gördüyseniz:

  • İlerlemenize ya da kendinizi geliştirmenize yardımı olacak aktivitelere ya da kurslara katılabilirsiniz.

Kahve falında yurtdışından misafir geldiğini görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yurtdışından birinin geldiğini görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında yurtdışından gelmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında yurt dışındaki arkadaşını görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, mali krize gireceğine yorulur.

Kahve falında yurtta kaldığını görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna rivayet eder.

Kahve falında yurtdışı seyahati görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yurtdışına kaçmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işarettir.

Kahve falında uçakla yurtdışına gitmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir