Kahve falında yurtdışına kaçmak

Kahve falında yurtdışına kaçmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında yurtdışına kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Kahve falında yurtdışına kaçmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında eşinin yurtdışına gittiğini görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yurda girmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yurtdışına tayin olmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yurt dışına taşınmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yurt dışında yaşadığını görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yurda yerleşmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet eder.

Kahve falında yurt dışındaki arkadaşını görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top