AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla yurtdışına gitmek

Kahve falında uçakla yurtdışına gitmek

Kahve falında uçakla yurtdışına gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işinin en iyisi olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla yurtdışına gitmek gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Kahve falında uçakla yurtdışına gitmek yeni bir ev alınacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında uçağa binip yurtdışına gitmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla yurtdışına gittiğini görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yurtdışına çalışmaya gitmek hayatının zorlaşacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında yurtdışına tatile gitmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yurtdışına gidememek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyle yurtdışına gitmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında evlenip yurtdışına gitmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, doktordan doktora koşturacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir