AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığını kurtarmak

Kahve falında yunus balığını kurtarmak

Kahve falında yunus balığını kurtarmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığını kurtarmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında yunus balığını kurtarmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yunus balığı kurtarmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş yunus balığı görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde yunus balığı görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işarettir.

Kahve falında yunus balığı ve balina görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük yunus balığı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yunus balığıyla yüzmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yunus balığına balık yedirmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir