AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığı yakalamak

Kahve falında yunus balığı yakalamak

Kahve falında yunus balığı yakalamak gözünün de gönlünün de doyacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında yunus balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz olumlu davranışlarla durumu atlatabilirsiniz.

Kahve falında yunus balığı yakalamak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yunus yakalamak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında mavi yunus balığı görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balığının konuştuğunu görmek kalp kırmaya, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok yunus balığı görmek şansın kapanacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına delalettir.

Kahve falında ölü yunus balığı görmek güzel günlerle tanışılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna işaret eder.

Kahve falında yunus balıkları görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yunus balığı görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir