AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yunus balığı görmek

Kahve falında ölü yunus balığı görmek

Kahve falında ölü yunus balığı görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında ölü yunus balığı gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Kahve falında ölü yunus balığı görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yunus ve köpek balığı görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birçok yunus balığı görmek kazancının azalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalettir.

Kahve falında yunus balığı öpmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hoşluk içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yunus balığı öldürmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yunus balıkları görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde yunus balığı görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir