AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yıkarken görmek

Kahve falında yün yıkarken görmek

Kahve falında yün yıkarken görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, moral bulacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yün yıkarken gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şakalar çok fazla ciddiye alınıyor.

Kahve falında yün ve yorgan görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına alamet eder.

Kahve falında yün atkı görmek projenin gerçekleştirileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına işarettir.

Kahve falında beyaz koyun yünü görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Kahve falında yün çuvalı görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yün eğirmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına inanılır.

Kahve falında denizde yün yıkamak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında deve yünü görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe yün iplik görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir