AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü yün görmek

Kahve falında örgü yün görmek

Kahve falında örgü yün görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örgü yün gördüyseniz:

  • Düşünceli adımlar atmanız ya da jestler yapmanız durumunda olumlu karşılıklar alabilirsiniz.

Kahve falında yün örgü ipi görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örgü yünü görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, her nimetin lezzetine varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün örgü görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında örgü yün görmek ağız tadına kavuşacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz örgü yelek görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örgülü peynir görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örgü şapka görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örgülü saç görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir