AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün dökmek

Kahve falında yün dökmek

Kahve falında yün dökmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında yün dökmek gördüyseniz:

  • Tekliflere açık olun.

Kahve falında yün dökmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli yün görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında yün yatak görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yün görmek mutlu günler yaşanacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yünden döşek yapmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine yorulur.

Kahve falında serili yün görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun yünü toplamak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yün kazak sökmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir