AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün calmak

Kahve falında yün calmak

Kahve falında yün calmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi sorunlarının artacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, insanlarla uyumunun artacağına yorulur.

Kahve falında yün calmak gördüyseniz:

  • Konuşmaktan kaçınmayın.

Kahve falında yün örgü görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yün ıslamak göğüs germek zorunda kalınacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Kahve falında yün giymek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde yün görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk yün görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında derede yün yıkamak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında yataklık yün görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında yün dövmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir