AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün atmak

Kahve falında yün atmak

Kahve falında yün atmak kazancın yetmez olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Kahve falında yün atmak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında yün atmak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında deve yünü görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında suda yün yıkamak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü almak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün çilesi görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına delalet eder.

Kahve falında yün açmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yünden yatak yapmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ip yün asmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir