AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırından pide almak

Kahve falında fırından pide almak

Kahve falında fırından pide almak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sorumlulukların azalacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırından pide almak gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Kahve falında fırından pide almak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, iyilik ve güzellik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırından sıcak pide almak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, dünya mallarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırında pide pişirmek tüm sorunlarının biteceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırında pide görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ramazan pidesi almak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet eder.

Kahve falında etli pide görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında kıymalı pide yemek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak pide yemek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir