AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç pidesi görmek

Kahve falında saç pidesi görmek

Kahve falında saç pidesi görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, bekar ise evleneceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında saç pidesi gördüyseniz:

  • Dikkatinizi vermeniz gereken şeyler var.

Kahve falında saç pidesi görmek hoşluklarla karşılaşacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı pide görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Kahve falında patatesli pide yemek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pide pişirmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıymalı pide yaptırmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı pide yemek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına inanılır.

Kahve falında peynirli pide görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına delalettir.

Kahve falında pide satmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, rahat bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir