AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta soymak

Kahve falında yumurta soymak

Kahve falında yumurta soymak sorunlarını bitireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, başarı ve zafer kazanacağına, parasını dikkatli harcayacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta soymak gördüyseniz:

  • İmajınızda yapacağınız yenilikler olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kaynamış yumurta soymak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işarettir.

Kahve falında yumurta soymak bir sağlık sorunu yaşanacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış yumurta soyduğunu görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta soyduğunu görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş yumurta soymak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev soymak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuç soymak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir