AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker satmak

Kahve falında şeker satmak

Kahve falında şeker satmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker satmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Kahve falında şeker satmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında bayram şekeri satmak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz şeker satmak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında toz şeker istemek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında küp şeker vermek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz toz şeker yemek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeker çalmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında naneli şeker yemek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, ona göre davranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir