AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerlerden atlamak

Kahve falında yüksek yerlerden atlamak

Kahve falında yüksek yerlerden atlamak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerlerden atlamak gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Kahve falında yüksek bir yere atlamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yere atlamak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, zafer elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten yere atlamak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerlerden atlamak kısmetlerinin her daim açık olacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulur.

Kahve falında yükseklerden atlamak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekte atlamak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten atlamak ölmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir