AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki katlı bina görmek

Kahve falında iki katlı bina görmek

Kahve falında iki katlı bina görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki katlı bina gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Kahve falında iki katlı bina görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok katlı binalar görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çok katlı bina görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında katlı bina görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, tatsızlık olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek katlı bina görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak kişinin başarılarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına inanılır.

Kahve falında üç katlı bina görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek katlı binalar görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir