AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek eve taşınmak

Kahve falında yüksek eve taşınmak

Kahve falında yüksek eve taşınmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek eve taşınmak gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek katlı eve taşınmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek eve taşınmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir eve taşınmak kazancında da artış meydana geleceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek binaya taşınmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek kata taşınmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere taşınmak huzurunun bozulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binaya taşınmak işlerinin açılacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ferah bir eve taşınmak bir yandan cenaze olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir