AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binaya taşınmak

Kahve falında yüksek binaya taşınmak

Kahve falında yüksek binaya taşınmak kendisini Allah yoluna adayacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, parasal krizler yaşanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binaya taşınmak gördüyseniz:

  • Daha az kafa karıştırıcı olmaya dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında yüksek binaya taşınmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir binaya taşınmak işinden çıkarılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni binaya taşınmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine delalet eder.

Kahve falında eski binaya taşınmak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek katlı eve taşınmak kırılan kalplerin barışacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek kata taşınmak hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek eve taşınmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere taşınmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir