AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekte sallanmak

Kahve falında yüksekte sallanmak

Kahve falında yüksekte sallanmak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekte sallanmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerde sallanmak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten sallanmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, üzüleceğine, yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yükseklerde sallanmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekte sallanmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekte salıncakta sallanmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden sallanmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremden sallandığını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salli suresini okumak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir