AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yüksek balkonda görmek

Kahve falında kendini yüksek balkonda görmek

Kahve falında kendini yüksek balkonda görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini yüksek balkonda gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Kahve falında kendini yüksek balkonda görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir balkonda oturmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir balkondan bakmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek balkonda oturmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek balkona çıkmak büyük atılımların yapılacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek balkonda olmak elde bulunan paranın tükeneceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine inanılır.

Kahve falında yüksek balkondan düşmek maddi olarak güç kaybedeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir balkonda olduğunu görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir