AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda yattığını görmek

Kahve falında yolda yattığını görmek

Kahve falında yolda yattığını görmek geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında yolda yattığını gördüyseniz:

  • Geçmişte size jestleri olmuş kişilere aynı şekilde yanıt verebilirsiniz.

Kahve falında yolda yatan adam görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında yolda yattığını görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında kuluçkaya yatan hindi görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında yatarken namaz kılmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kardeşini yatarken görmek muradına eremeyeceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yatan inek görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında yattığı yerde namaz kılmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatan bir kadın görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir