AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı yoldan gitmek

Kahve falında karlı yoldan gitmek

Kahve falında karlı yoldan gitmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, büyük başarılara kazanılacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı yoldan gitmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Kahve falında karlı yolda arabayla gitmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında karlı yolda gitmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında karlı yoldan gitmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe inanılır.

Kahve falında arabayla karlı yolda gitmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işarettir.

Kahve falında karlı yolda koşmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karlı yolda araba kullanmak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işarettir.

Kahve falında karlı bir yolda yürümek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir