Kahve falında yolda bayılmak

Kahve falında yolda bayılmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında yolda bayılmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında yolda bayılmak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının bayıldığını görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, umutlarının kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüntüden bayıldığını görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında numaradan bayılmak çaresiz kalacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmek bayılmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli bayılmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bayıldığını duymak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin bayıldığını görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir